Partnerskap

Sammen med partnere utvikler Innocom brukervennlige robotapplikasjoner

Innovasjonspartnerskap Stavanger

At Berntsen har gått fra idé til ferdig produkt på ett år, er utrolig raskt. Suksessfaktoren er at Innocom AS utvikler sammen med dem som har behovet, i dette tilfelle kommunen, og at produktet testes underveis med dem som egentlig skal bruke det. Lab´en har testet brukeropplevelse og funksjonalitet helt siden Berntsen var en idé. 

Marit B. Hagland, daglig leder i Norwegian Smart Care Lab

Partnerskapet med PatientSky har gitt oss mulighet for å integrere og utvikle vår teknologi direkte inn på deres åpne helseplattform. Det har spart oss for mye arbeid, da vi har fått tilgang på et gjennomtestet system med alt fra klinikk-, pasient-, pårørende-, og kalender oppsettning til brukerstyring og datadeling med 100% sikker hosting, lagring og backup.

Digital aktivitetsmedisin

Digital Aktivitetsmedisin tilbyr treningsfilmer til eldre og undervisningsfilmer til helsepersonell. Treningsfilmene spilles enkelt av via Innocoms nettbrett og robotløsning.

Atørene bak: Eigersund kommune, Fylkesmannen i Rogaland, Fysioflix, Fysioklinikken i Egersund, ExorLive og Nasjonal kom- petansetjeneste for aldring og helse.

Start video