Innocom bidrar til aktive og selvstendige liv

Aktiviseringsroboten Berntsen

Innocom er gründerbedriften som vant Norges første Innovasjonspartnerskap.

I tett samarbeid med pasienter, pårørende og ansatte i Stavanger kommune har Innocom i løpet av ett år utviklet aktiviseringsroboten Berntsen. 

PatientSky

Partnerskapet med PatientSky har gitt oss mulighet for å integrere og utvikle vår teknologi direkte inn på deres åpne helseplattform. Det har spart oss for mye arbeid, da vi har fått tilgang på et gjennomtestet system med alt fra klinikk-, pasient-, pårørende-, og kalender oppsettning til brukerstyring og datadeling med 100% sikker hosting, lagring og backup.

Telia Startup bedrift

Innocom er en av de få startup selskapene Telia har valgt å satse på i 2021.

— Vi i Telia heier på nytenkende startups som ønsker å gjøre en forskjell for samfunnet ved hjelp av kommunikasjonsteknologi. Vi er der som en god partner og sørger for å dele av vårt kunnskapslager innen nettverk, 5G og IoT, forteller Charlotte Heyerdahl, som er en av initiativtakerne bak mentorprogrammet i Telia.

— Innocom setter søkelys på velferdsteknologi som sikrer aktivisering av eldre. Det er positivt, fordi det har en forebyggende effekt. Selskapet har også vist handlekraft i en sektor der ting ofte tar tid, sier hun.

Partnere

Finn ut mer

Kontakt oss på

hege.eiklid@innocom.no / +47 934 34 424