innocom

Berntsen for deg og dine nærmeste

Motiverer til aktivitet, er trygghetsskapende, og sikrer god kommunikasjon mellom bruker, pårørende og helsepersonell.
Play Video

Dette hjelper Berntsen deg med

Berntsen er enkel i bruk - du må ikke lære deg teknologi!

Brukerhistorie - Anna Esther

Begeistret for Berntsen Beinlaus

Da slagrammede Anna Esther fikk tilbud om å teste Berntsen takket hun ja. Det har hun ikke angret på.

– Nå arbeider jeg som frivillig igjen på et Bo- og aktivitetssenter, sier hun. – Jeg er overbevist om at det er treningen som har gjort at jeg har kommet så langt

Anna Esther har alltid vært aktiv og er godt kjent av alle i lokalmiljøet. Men så fikk hun slag. Etterpå følte hun seg utrygg og ble sittende mye hjemme med strikketøyet. Da tilbød fysioterapeuten henne et ny treningsvenn, et nettbrett som skulle hjelpe henne å trene. Etter at Berntsen «flyttet inn» var hun på beina flere ganger om dagen. Hun trente og gikk små turer med rullatoren. Etter noen uker var turene blitt mye lengre.

Når jeg kom til byen utbrøt folk «Esther, er du blitt så god!», forteller hun begeistret. – Nå kan ingen se på meg at jeg har hatt slag.

For å holde seg i form har Anna Esther fortsatt med treningen. 5 minutter før hver treningsøkt varsler Berntsen om hva som skal skje. Da gjør hun seg klar og snart starter video som får en til å tenke på fitnessguruen Jane Fonda. Men det er en vesentlig forskjell, øvelsene nøye planlagt av helsepersonell og spesialtilpasset Anna Esters behov.

– Når Berntsen hyler kan jeg ikke annet enn å være med, smiler hun. – Jeg er ikke glad i å trene, men nå gleder meg til og med. Det hadde jeg aldri trudd!

Berntsen gjør mye mer enn å sette i gang videoer. Han holder blant annet orden på alt av aktiviteter og hver dag blir Anna Esther minnet om å gå tur.

– Hvis jeg ikke hadde fått den beskjeden om å gå tur, hadde jeg skjøvet det vekk, sier hun. – Det er jeg helt sikker på.

 

Våre partnere

Sammen med våre partnere utvikler vi brukervennlige produkter og tjenester

Kontakt oss!

Telefon

+47 934 34 424

Epost

Hege.eiklid@innocom.no

Sosiale medier